Αρχική Σελίδα

Guangzhou Jinxiang Machinery Trading Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Τα μηχανήματα Jinxiang Guangzhou που ανταλλάσσουν τη Co., ΕΠΕ είναι εξειδικευμένα στην εξαγωγή της μηχανής εφεδρικό parts.located κατασκευής στη διεθνή αγορά μηχανών constauction Guangzhou Huangpu (η μεγαλύτερη αγορά στην Ασία). Τα προϊόντα μας γίνονται πιό διάφορα (συμπεριλαμβάνων: υδραυλικά μέρη, μέρη μηχανών, eletronic μέρη, παρέμβυσμα ελαίου). Συνεργαζόμαστε με πολλούς επαγγελματικούς κατασκευαστές της Κίνας, και την εργασία μαζί περισσότερο από 5 έτη. Όλα τα ανταλλακτικά για τον εκσκαφέα με τα διάφορα εμπορικά σήματα μπορούμε να παρέχουμε για σας! Διαδίδουμε τα προϊόντα μας σε κάθε γωνία της Αφρικής, της Νοτιοανατολικής Ασίας, της Μέσης Ανατολής, της Ευρώπης και της Αμερικής, και παρέχουμε τις επαγγελματικές πληροφορίες και την υπηρεσία. Καλωσορίζουμε θερμά τους πελάτες από για να μας έρθουμε σε επαφή με σε όλο τον κόσμο για οποιαδήποτε έρευνα, και θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να παρέχουμε την επαγγελματική υπηρεσία για να σας ικανοποιήσουμε. Καλή επικοινωνία, εντελώς πληροφορίες των προϊόντων, πρότυπα - ποιότητα, μεγάλη τιμή και ειλικρινής τοποθέτηση. Ελπίδα μπορούμε να είμαστε ο εμπιστευμένος συνεργάτης σας!!!

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Επιχείρηση των πωλήσεων μερών εκσκαφέων από το έτος 2009 με την έναρξη των μερών μηχανών, υδραυλικά μέρη, ηλεκτρικά μέρη

- Ίδρυμα του σύγχρονου συστήματος αποθήκευσης των ανταλλακτικών και της ευρείας συνεργασίας με τη μηχανή και των υδραυλικών εργοστασίων το 2013. Η αξία ετήσια πωλήσεων φθάνει σε 500 000 $ 2.

- Η επέκταση της αλυσίδας εφοδιασμού μερών, τα ανταλλακτικά συστημάτων προσγείωσης και τα μέρη σφραγίδων είναι στη αλυσίδα εφοδιασμού από το 2014.

- Διευρύνετε της αποθήκευσης σε 70 00 κυβικό μετρητή το 2016

- Τα ηλεκτρικά ανταλλακτικά, εξαρτήσεις σφραγίδων, ανταλλακτικά κυλίνδρων συμπεριλαμβάνονται στο σύστημα αλυσιδών εφοδιασμού από το 2013, η αξία ετήσια πωλήσεων φθάνει σε 500 000 $ 5.

- Ετήσια προσιτότητα αξίας εξαγωγής 500 000 $ 8 το έτος 2019

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : starzebra

Αριθμός Υπαλλήλων : >100

Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-5000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2015

Εξαγωγή pc : 80% - 90%